Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όταν ο Oblak έχασε την ευκαιρία να γίνει Red!

Όταν ο Oblak έχασε την ευκαιρία να γίνει Red!

O Oblak είναι στόχος για τη Liverpool, σύμφωνα με ισπανικά μέσα.

Πολλά έχουν γραφτεί για το θέμα του τερματοφύλακα τις τελευταίες ημέρες. Η αλλαγή του Mignolet με τον Karius στο #1 της ομάδας και η αβεβαιότητα του Βέλγου για το μέλλον του στο σύλλογο, έχουν ξεκινήσει μία κουβέντα για το τι πρέπει να γίνει στην επόμενη ημέρα για το θέμα του τερματοφύλακα. Ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, τόσο από θέμα φημών όσο κι από θέμα… απαιτήσεων του κόσμου από την ομάδα, με το όνομα του Jan Oblak, τερματοφύλακα της Atletico Μαδρίτης να είναι ίσως το πιο πολυαναφερμένο τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που δεν ήξερε κανείς ως τώρα είναι ότι ο Σλοβένος είχε χάσει την ευκαιρία του να βρεθεί στο κόκκινο ρόστερ πριν από 9 χρόνια!

Συγκεκριμένα, όπως… ξέθαψε ένας χρήστης του Reddit, σε άρθρο της Σλοβένικης ιστοσελίδας «DVEVNIK» από τον Δεκέμβριο του 2009, αναφέρεται το ενδιαφέρον της Liverpool αλλά και η κλήση του νεαρού τότε τερματοφύλακα της Olimpija Ljubljana από την ομάδα στο Melwood, ώστε να περάσει από δοκιμαστικό για να ενταχθεί στo έμψυχο δυναμικό των Reds! O Oblak ήταν έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι και μάλιστα ήταν καλεσμένος και για το παιχνίδι της Liverpool με την Arsenal στο Anfield στις 13 Δεκεμβρίου του 2009, όμως ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής του στέρησε την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην ομάδα της Liverpool και να διεκδικήσει την θέση του στην ομάδα.

Oblak

Ο 17χρονος τότε τερματοφύλακας, με το ενδιαφέρον την Liverpool να ατονεί, μπήκε στο στόχαστρο άλλων ομάδων και κάπως έτσι λίγους μήνες αργότερα ήρθε η Benfica να τον κάνει δικό της από την ομάδα της Olimpija μόλις με 1.7 εκατομμύρια ευρώ. Λίγα χρόνια αργότερα, οι Αετοί της Λισαβόνας δεκαπλασίασαν σχεδόν την επένδυσή τους, πουλώντας τον Oblak στην Atletico για 16 εκατομμύρια ευρώ και οι Rojiblancos έχουν τώρα την ευκαιρία να πενταπλασιάσουν την δικιά τους επένδυση, καθώς για την απόκτησή του παίκτη, είτε η Liverpool είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα χρειαστεί ένα ποσό γύρω στα 85 εκατομμύρια ευρώ!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com